Diskuse

Nepřijmeme uprchlíky? Vyšli by nás levněji než veřejné zakázky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P22e53t91e36r 11S49m58r52e88k

8. 12. 2014 18:24

Tu hlavne nejde o peniaze !

0 0
možnosti
Foto

K47a66r23e63l 67R98a33d73a

7. 12. 2014 4:25

Vezměte si k sobě do bytu dva či tři musulmany a pak napište článek jak je to prima. Třeba vám to někdo spolkne.;-D

1 0
možnosti
JN

40 000 000,- : 15 000 úprchlíků =2666,6 Kč na jednoho - Za to ani nedojedou do ČR ;-)

+další vlny

+jejich příbuzní do dalších pěti až deseti let

+ jejich děti

No a za pár lettu máme 100 000 Syřanů co neznají jazyk, kulturu a nechtějí se přizpůsobit. Viz. Francie, Kalifornie

Kdo zaměstná člověka co neumí ani česky ani anglicky ? V čem se uplatní? Pouze v tom, že nastrčení vojáci ISILu v uprchlických táborech vytvoří v Evropě tvrdá jádra, neb se zamíchají mezi ty, kterým chceme pomoci. Navíc oni se neodvděčí, zapomenou na vděk a začnou řvát že chtějí víc, že je diskriminujeme atd... vždyt to zná každý kdo je pevně nohama na zemi a musí přežívat mezi obyčejnými lidmi, né tam v oblacích ...nahoře... 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/437690/Co-chybi-v-Ceskych-zakonech-o-imigraci.html

1 0
možnosti
SS

S predrazenyma zakazkama by se neprestalo, kdyby CR prijala uprchliky. Ti by ubirali ne tem bohatym, ale tem nejchudsim, se kterymi by se delili s uprchliky o davky (ten hrnec se socialnima davkama neni hrnecku var) a nebo by se muselo ukrojit nekde jinde, a samozrejme, ze by se neukrojilo politikum, ale beznym lidem. Vsak se jen podivejte, jak na tom ty staty jako Nemecko, Dansko, Francie, GB atd. prodelavaji, a to nejen financne, ale i kulturne (ztratila se soudrznost, spolecnost se rozpadla na skupinky podle etnickeho puvodu, pripadne vyznani u muslimu), kriminalita zavratne stoupa a co je nejhorsi, ze takovou situci lide danych zemi povazuji za novou normu (treba ze hromadne znasilnovani deti gangy je v podstate normalni ukaz, lide uz otupili pri poslouchani tak brutalnich zprav). Radovi obcane ve Svedsku dlouhodobeho prijimani imigrantu zacinaji litovat, protoze negativni dusledky znacne prevysuji pozitiva.

1 0
možnosti
SB

Nevýhodná veřejná zakázka nepřivede na svět potomstvo v počtu pěti nebo šestí kousů na každou ženu, kteréžto potomstvo o dvacet letpozději též začně plodit další potomstvo ve stejném počtu, a o dalších dvacet let později v tom pokračuje potomstvo toho potomstva a poté i potomstvo potomstva potomstva.

2 0
možnosti

Buď jste demagog, nebo jste nepochopil, situaci...nejde vůbec o peníze - kdyby utíkali lidé ze stejnného "kulturního okruhu" (třeba Ukrajinci), většina lidí by proti jejich přijetí nic neměli...Jenže tady jde o lidi, kteřé uznávají zcela jiné hodnoty než my a jsou přesvědčeni, že my jsme povinni je nechat tyto hodnoty vyznávat i na našem území...lidé prostě nestojí o islamizaci ČEska a a vznik dalších ghet aisjských přistěhovalců, jako je tomu třeba v Německu, Anglii apod.

4 0
možnosti
SV

Ještě jsem neviděl veřejnou zakázku, která by na někom spáchala loupežné přepadení či někoho rovnou podřízla.

6 0
možnosti
JC

Vůbec to není o penězích.

Stačí přečíst si, co píše z Anglie na blogu Lidovek pan MUDr. Rogozov:

Všední den s islámem aneb vánoce letos povolili.

2 0
možnosti
AT

Viz George Fox, a ještě bych dodal, že volba nestojí tak, že buď vyhozené peníze za předražené zakázky nebo přijetí uprchlíků. Předražování nebude zastaveno ze dne na den a ti uprchlíci to také neurychlí.

2 0
možnosti
GF

G76e76o69r38g96e 47F79o15x

5. 12. 2014 8:23

Já mám takový pocit, že ev. přijetí syrských uprchlíků není o penězích!

3 0
možnosti